Air Penerang HatiAS-SYIFA THULAB(PELAJAR)

Alhamdullilah atas permintaan dan berkat doa sahabat-sahabat,akhirnya ustaz haji arif al-yamani

bersetuju untuk mengeluarkan As-syifa Thulab khasiatnya khas untuk pelajar-pelajar.

SAMA-SAMA KITA DOAKAN AGAR AS-SYIFA THULAB DAPAT MEMBANTU PELAJAR-PELAJAR ISLAM KHASNYA MENDAPAT KEJAYAAN DALAM PEPERIKSAAN,DI SAMPING USAHA YANG KUAT DAN DI SERTAKAN DOA-DOA,AYAT-AYAT PENERANG HATI YANG TELAH DI BACAKAN DI DALAM AIR AS-SYIFA THULAB.(Insyallah dengan IZIN ALLAH,amin)

Air minuman As Syifa THULAB adalah air minuman untuk diminum khasnya bagi Pelajar-Pelajar yang akan menduduki PEPERIKSAAN. Sesuai diminum setiap hari.Di syorkan agar kerap kali di minum setiap pagi sebelum ke sekolah,semasa mengulang kaji dan sebelum menduduki peperiksaan (Dijadikan air penerang hati dengan izin Allah)

Air As syifa THULAB juga dapat menguatkan ingatan,mengurangkan rasa letih,mencergaskan minda,menerangkan hati dengan keberkatan ayat-ayat yang telah di bacakan pada air As Syifa THULAB.

AMAT SESUAI UNTUK MEMBERI KECERGASAN KEPADA PELAJAR.
“KANDUNGAN MINERALNYA JUGA ANTARA YANG TERBAIK SELEPAS AIR ZAM-ZAM”

Air Assyifa THULAB telah dibacakan surah-surah dan Ayat-ayat PENERANG HATI. Antaranya ialah:

 1)Surah Al-Fatihah(1001 penawar)

2)Surah Yassin( Surah di permudahkan segala hajat,ayat penerang hati)

3)Surah Luqman(Agar dapat ketenangan hati dan mudah belajar)

4)Surah Al-A’laa Ayat 6,7 (agar kuat ingatan ,tidak mudah lupa)

5)selawat syifa.

6)Surah Toha ayat 131-132

7)Surah An-najmi ayat 1-18

8)Surah Ar-rahman 1-5

9)Surah Al-insyirah

10) Ratib Al-Hadad

11) Wirid-wirid dan Doa-doa penerang hati yang lain. 

CARA GUNA AIR ASSYIFA THULAB.

1)Amat sesuai di minum khasnya bagi pelajar yang akan menduduki peperiksaan,di   syorkan meminum air AS-syifa THULAB sekerap yang mungkin.

2)Di minum setiap hari,amat sesuai semasa mengulang kaji,perbincangan group,agar stamina tenaga berkekalan dan memudahkan pemahaman pembelajaran,kurang mengantuk,bertenaga.

3)Sesuai juga di minum oleh anak-anak,di jadikan sebagai penawar hati,penerang hati dengan KEBERKATAN AYAT-AYAT SUCI AL-QURAN.

4)Mulakan dengan BISMILLAH,SELAWAT KE ATAS NABI S.A.W..minum dengan yakin kepada ALLAH dengan keberkatan AL-QURAN yang di baca agar dapat di jadikan sebagai PENERANG HATI…insyallah..


Advertisements