Alhamdullilah, Produk As-syifa ini telah diasaskan oleh UST HJ MOHD ARIF  AL YAMANI. Air As-syifa ini telah di baca Ayat suci Al-Quran oleh Ustaz-Ustaz hafiz yang bertauliah.

Tujuan air As-syifa ini di keluarkan adalah untuk membantu sesiapa yang berhajat atau berikhtiar menggunakan ayat suci Al-Quran. Disamping itu, Penjualan produk ini juga adalah satu cara untuk menyumbang dana kepada kebajikan masyarakat yang mana RM 1 dari setiap kotak disumbang kepada kebajikan masyarakat ( membeli sambil menderma ) SEMOGA DIBERKATI ALLAH S.W.T.

Air minuman As Syifa THULAB adalah air minuman untuk diminum khasnya bagi Pelajar-Pelajar yang akan menduduki PEPERIKSAAN. Ini adalah satu altenatif untuk mendapat kejayaan disamping usaha yang kuat dan di sertakan doa-doa,ayat-ayat penerang hati yang telah di bacakan di dalam air as-syifa thulab. Air minuman As Syifa UMI adalah air minuman untuk diminum khasnya bagi ibu-ibu hamil. Sesuai diminum dari awal kehamilan sehingga waktu kelahiran (Dijadikan air selusuh mudah bersalin dengan izin Allah)

SAMA-SAMA KITA DOAKAN AGAR AS-SYIFA THULAB DAPAT MEMBANTU PELAJAR-PELAJAR ISLAM KHASNYA MENDAPAT KEJAYAAN DALAM PEPERIKSAAN DAN AS-SYIFA UMI DAPAT MEMBANTU IBU YANG MENGANDUNG MELAHIRKAN ANAK DENGAN SIHAT DAN SELAMAT.(Insyallah dengan IZIN ALLAH,amin)

Advertisements